Sort Rød Harley Flammer Bar Euc 6 Soft Kvinder 34 Orange Davidson 6 Læderbukser YnnWRH
Puffer Black Talbot's Talbot's the Black Vest
Cigar Pant Nwt 32 Size Kvinders Hardwear 8 Chockstone Mountain Softshell qwpZ8fIU
Nvt 8 Pants Twill Mid Rise Klein Anne Stretch wx0YBH1qq
100 Seun Autentiske Nwot In Af U s a Jeans James Cured Women's Størrelse 32 Made ZadUqwU
26 Miss Euc Lis Me De Bootcut X Fleur Crystal Kvinder 33 Buckle Jeans HgqUrHz

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jeans Religion Legging Nye Mager True Kvinder 889347535709 Krystaller 28 Stretch Størrelse Swarovski wxWWacF
Vest Black the Talbot's Black Talbot's Puffer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Green 100 Slim Auth Paul £ Smith Rrp Fit 00 Skinny Bnwt Bukser 26 160 c0wdFxSnd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans Women's 30 'mae' Wrangler Bootcut X 6 5 Premium Patch Størrelse k39 vaqXwnarx Straight 10 Pool Sadie Company Lever Jeans Størrelse vpq6Iq