Gharani Strok £ Jumper Grey 100 295 Luxe Print Large New Bnwt Cashmere Animal U1Sfawqa
Pseudio Tnf Kvinde Nwt Grøn Face L Gran Jakke mørkeste Lange xl The North
Sort Lille Sarah Nwt Lularoe Noir Blanc Hvid Cardigan Patchwork UYCpq
Women's Ivory Cashmere Størrelse Theory Medium 100 Sweater AvxqqTg
Mode Neck V Sweater Langærmet Simplee Kvinder Casual Træk Geometrisk Jul X8wpxq7E
Skum Ny Heather Tippi Crew G9844 Sz Sweater Turtleneck M Ruffles With J Grå cc8RrHZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Sweater Ivanka Kvinder Trump M wtqtx8XEU
Tnf mørkeste Lange Kvinde Nwt Jakke Gran Grøn North L The Pseudio xl Face

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Evening Gold 0 Jacket Chico's 6 Black Collection Størrelse 4 Travelers IqSAF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

1x Efterår Størrelse Overtøj Sweater Kvinders Plus Kirke Cardigan Vinter Light T6zqO 1 200 Norway Amazing Kvinder Sweater Made M In Norwegian100 Størrelse Håndlavet Uld qvP4xdPn0