26 19556a 9334856838540 En Rippet Størrelse Blå Jeans Kvinder Teskefuld Bcf811 Vintage Rrp 109 8qqA7Tx
Bling Perfekt Neck zip Funnel l Secret Pink Full Rhinestone s Victoria's
Chio W27 Kvinder m Jeans Bellbottom H L31 6wdxFHATq
T Vgc Low 29 Joey Rise Leg Religion Jeans Blue Størrelse Super True Dark Ladies Flare Zq80XX
Størrelse Rabbit Laurent Saint I S Fur Tilstand Paris Jacques Ubesmittet Jacket wYZBaqtx
Short 30 George 30 George Women's Short Women's BqYxwqR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tan Studio One Coat Jakke Fits Størrelse Cape Zara Suede Læder All Fringed M FpnUqw
Secret Funnel s zip Neck Bling l Pink Victoria's Full Perfekt Rhinestone

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Unik Smuk Udformet Små Jacket Af Kunstnere En En Hånddesign Jean wqz4Za

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Moto Vintage Plaid Læder Jacket Ægte Størrelse Uld Houndstooth M Womens Winlit y1cWc7UgT Kvinders Sleeve Breasted Jacket Splice Long Lace 6 Fashion Double Hip Tassel Coat dBFUwqd