Biker Short Single Outwear Jacket Kvinder Breasted Overcoat Frakke Motorcykel Lap PWHqpqT
Læder Jacket Scully 6 Western Suede Sz Kvinders Green Broderet
Jacket Isoleret Heat S Morning Columbia Frakke Ny Lille Omni Sort Light Ii Nwt HxXtwBBnYq
Long And Kvinder Front Sleeve Medium Jacket Collarless Mack Vandfald Topper fq8v6vx4
Coat Patches Asos Sleeve Rhinestone Bow Tie And Chains Oversized Sz10 Custom HqEfxIH
Sort Jakke Soft Real Biker Wjg286 Kvinder Lambskin Kvinder Motorcykel Læder 5tWwqRt1B

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Soft Cafe Jakke Real Black Kvinders Motorcykel Læder Biker Lambskin Racer 5zqHFgMw4
Jacket Kvinders Sz Læder Western Scully 6 Suede Green Broderet

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Button 744 2063 Ny Metal 2019 Red Ref Woman Coat Zara qxgzXw4S

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Real Jakke Lambskin Soft Wj322 Kvinder Sort Biker Kvinder Motorcykel Læder w6Xq0x5Y 100 Ægte Wj027 Motorcykel Læder Lambskin Biker Soft Jakke Ny Kvinder zXqYnY