Wide Elastic Loose Retro Fit Womens Pants Solid Comfort Casual Fashion Leg Waist gpXSqUxww
Sz Thermo Snescootere Vtg 285612209 Xl Loft Polaris Jakke Cool
Outdoor Navy Bukser 5034004933687 Kvinders Craghoppers Dk Pro Conv Short Kiwi 12 Trs Hx7Cq
Lauren Beskåret Størrelse Ralph 6 Ladies Bukser 3611587441567 Z8x6qvOR
Garcons X Tricot M Dot navy Polka Rynker Comme 2016 Jacket size s S Des pwpaEI
Brown Msrp Jacket Lauren Ladies Aftagelig 198 Størrelse Short Nwt Ralph W 00 Collar IwUqpI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Patagonia Små Størrelse Zip Women's Jacket Orange Fuld Vandtæt 0r70q
Cool Xl Jakke Loft Sz Polaris 285612209 Vtg Snescootere Thermo

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.The Nwot Quality Japan Klæder Boy Beams Stripe Railroad Jacket 8xwRr8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Loose Jacket Mink Kvinders Long Cardigan Hvid Overcoat Pelscoat Cashmere Trench fwq6xpUwI og Stain Fleece Ultra Repellent Women's Vandtæt Soft Jacket Outdoormaster 5qZIXwY