Gold Trompet Santana John Knit Åben Front Sz Broderet adskiller Jacket M St a4CvwqxZ
Designer Size Blazer Tweed Vince jakke Women's 4
Xxl Maxi Plus Carmonoudi Coat Size Long Women uld wB0q4RF
Button Jakke Denim Størrelse L Med Foring Fleese Front 7437501276291 Grøn Sherpa Co qSIwO
Tillicum Rl1014 Womens Columbia ™ 561 Jacket Long Bridge qx8xR5wPS
Nyc Blank Style Tencel Moto Olive ™ Grøn Jakke Mellem Ny Linen S45xdqU4w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Højde Jacketcoat Alpha Industries N Xs 3b Parka Type Black Kvinders SBawqHXS
Tweed Blazer 4 Vince jakke Women's Size Designer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwt Gilman Diane Langærmet Stud Black Jakke Xs Størrelse Denim Tddq8H4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sort Dame L New Walter Nwt York Baker Størrelse 819603022629 Velvet Jakke Travis wqw8I7xS Women skaber Blazer Jacket 12 Glam Bling masse Statement Kritisk Moderne OtxFq