Kimono Denim Premuim Ozma Denim Jacket Premuim Ozma 7ZwzTnRwq
Women's Coat Varm Jakke Trench Nederdel Collar Prinsesse Fur Kjole Winter M945
Biker Burberry Navy Brit 10 Jacket BFqFpHvw
Raincoat Parka 12 Størrelse Grå Gul New I 1 Lille London 2 agfqExwT4
38 Epaulett Cotton Lapel Buttoned 2 Carven Us Linen Blue 4 NWT Skrædder Jacket F pvqHw4Cnx
Kvinders Fleecejakke Hooded Winter Duck Fur Varm Ny Outerwea Parka Down Coat a6pawx1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Jacket Coat Blend Length Taljebånd Loose Overcoat Trench Long Full Uld SartS
Prinsesse Fur Winter Varm Coat Trench Nederdel Jakke Kjole Women's M945 Collar

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Khaki Zara Solid Long Trend M Størrelse Sleeve w6H6Xq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Gorgeous Coat Nwt Bunny Hell Xs Coleen ffUH8w Coat Kvinder Vinter Trench Parka Fox Jacket Winter Warm Pink Fur Korea Ny Casual Kort CqPBY5