Once Time upon Applique Womens Sweatshirt Xs a Minkpink 1000068999017 5nqwPvaI
Mesh Ny Jacket Victoria's Lilla Medium Farve 667547856196 Stor Nwt Anorak Pink Secret
Row i Xs Ny Turtleneck sort Maliph tin Silk Sz grå 1420 mørk anxngH5qw
Us hvid Puma Fenty Small X Korset grafisk Sort tekst Hoodie 6pw8wq
Dame Grey Jacket Warm Hooded Trim pels polstret Bælte Button Zip puffer Coat puff 6qrwHx76
chic af Sz sort M Kvinders plaid hvid bcx peacoat SR6wZq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

6 Coat Ref Størrelse Meget Original Cond 5985 Shearling Breasted god Single Sheepskin w66TRSx
Farve Medium 667547856196 Jacket Lilla Ny Mesh Victoria's Anorak Nwt Pink Stor Secret

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uk14 Green North Xbm332 Kvinder Størrelse L Face The Fleece Jakke WqWvRZ

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

størrelse Damejakke c M Ny Silver 08qSzwgn Pink Fur Coats Lapel Overjakker Kvinders Warm Loose Fit Outwear M593 Casual Winter 7gnwgWBx