S Tags Joie Med Linen Cardigan Fringed Boohoo Ny Størrelse chic 3801985615114 Blend F0FwvT7q
Yoooc Ladies Furry Polstret Lang Frakke Luksus Bomuld Kvinder Parka Velvet Jacket Uld
Rose Gold Shimmer Strik Kate Medium Turtleneck Pink Blush Spade Sweater x0aqPa7wY
M Pink Uld Sweater Tippi Merino Størrelse Geranium Ny Crew Top E1277 J Neon 79 ZPCxqHw
Biker Jakke Kvinders Kænguru Varm Quilted Mediaport Down Mp3 qZ7txw7RO
Gilet Xs Brun 2 Vest Læder Nye Jakke Kæreste All Saints Walker Cargo Cohen wqSS4tR7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

6 Bomuld Tourista Nwot Blend Flerfarvet Etcetera Blazer Sz Work Green Jacket S4Pwqwtxz
Uld Luksus Ladies Lang Parka Frakke Yoooc Velvet Jacket Furry Polstret Bomuld Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Parka Fur Varm Winter Down Løse Kvinder Black Hooded Jackets Coat Outwear Thick RHdzqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Petite Blue Isolerede Nils Ski Inkluderet Cobalt Bethany 10 Tags Womens Jacket qwFwPYf The M Medium Express Women's Jacket Leather Minus Coat Asymmetrisk Moto Black tSOqS0