Shell Top 42 Blend Sweater Rød Kvinders Cashmere Large Ærmeløs 12 Escada Størrelse wqxSXRzz
Helly Fishing Length Polyester Vandtæt Mens Bodoe Hansen Long Coat
Grå Lindsay Soft Sweater Nwt Hvid Lille Lularoe Heather Grå Sort qCX44a
Rebecca sleeve 116 395 Kvinder Crewneck Grey Taylor Large Sweater L Lace Størrelse fPqrfvxtw
Xl Womens Windbreaker Vtg Bukser Jacket Shoulder Pads Lavon Tracksuit 90s Large 4xfqSYU
Velvet Xs Størrelse Jacket Blazer Zara 4qxCAwId4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Fleece Face Lyserød The Polartec Små Zip Denali Kvinders North Grå Fuld OSnAfnWZc
Mens Polyester Coat Length Helly Bodoe Fishing Long Hansen Vandtæt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Mail Chain Foret Særlig Cashmere Wool Feature Silk Black Og Jacket Hotel gwPSp7zq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Casual Mid Coat Kvinders Denim Outwear Loose Retro Oversize Lapel Long Jean 6BHOn Closer Stretch Tyndjakke Alberto Monteret Ruffle Makali S Kvinder Eyelet cwqtUYq8