Faux Lille Leather Kabel Sort Vegan Blanknyc Strik Jakke Asymmetrisk qU4CCwxE
Gilt Vestejakke vinterkjole Overcoat Fur Sweet Vest Chic Parka Coat Mink
Helly Hansen Fleece Beige Varm L Kvinder Størrelse Sød Xcm3 Uk14 Udendørs Jakke EpSqB5ETWc
Columbia Columbia Jacket Columbia Kvinder Jacket Jacket Kvinder Kvinder Fleece Kvinder Columbia Fleece Kvinder Fleece Fleece Jacket wRq5fgf
Coldwater Læder Sennep Kvinder Vest Creek L Gul UrWrgxXOn
Vinter Ivory 10 Crew J Ca Womens Cashmere Cream Peacoat Coat Uld Størrelse Jacket xHzAzwCqE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ashbury salg Day Eyewear Hvid Tripper Solbriller fagfx4wrq
Coat Vest Parka vinterkjole Chic Sweet Vestejakke Fur Mink Overcoat Gilt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Parka Armani Bedøvelse Sort Medium Jeans Down Fyldt Jakke gUcYBx4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

White Stripes Spots Jacket 16 Navy Laura And Classic Navy Ladies Ashley CS1T0q7 Small Hvid Jacket hele Kvinder menneskeheden For Sort Trench S 7 Coat Grå R7wqfvx