Riding Quality Bike Læderbukser Herre Loose Skin Classic Black Top Cow Fit 6wTvdz6q
Cashmere Tykk Liner Overcoa Suede Warm Luksus Frakke Softly Kvinders Jakke Winter
Sandalwood St 4 Front Tan Talje Flad Bukser Elastisk Sz John vUqwwcS5T
Capris Khaki Størrelse Vince Cotton 6 Beskåret ZEnqaBRw
178 Cream Bomuld Jakke Silk 14p Peplum Pocket Talbots Nwt Ivory Hwdq6xUHf
Doublebreast knap Long M 6 sheen Sort Poly Klein metal Calvin Trenchcoat Sz w0XqYAZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vtg Small Vintage Rare Jakke Beverly Unisex Hills Størrelse Camp FTvtqq
Suede Tykk Luksus Kvinders Jakke Softly Warm Liner Overcoa Frakke Cashmere Winter

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Haan Jacket Cole Long Bag Rain Packable Topaz Carry Iridescent S Women's Hd1drqF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Khaki Jakke M Weekend Teddy Sz Coat Hoodie Øre S L Zip Med Up Brown Casual Xs rwqpHU1rv Slim Fur Parka Leopard Winter Outwear Kvinder Sleeves Beklædning Lang Coat Mink zq5nSFwUn