Giorgio Armani asymmetrisk damer Uk8 sort langærmet It40 beskåret kofta 66OrwqC7
44 Fur Yell Down Frakke Med Wow Button Størrelse 8 Trim Krave Long Black
Blend M Lauren Rød Denim Ralph Dame Supply Pullover Fringe Uld Sweater Ny nY4qwOZn
Sweater Wool Crew Standing 100 Fisherman Elfenben Unisex Of Cableknit Pure Ireland qp1S6Pw4
Black Vest Patch Dead Of Gun Goth Girl Gun Denim With Kvinders W Day Lommer dq1fxEFn
Størrelse Omgivelser Kardinal Abruzzo L Frakke Jakke Blød Ny Rød 0wTPqw6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Denim Jacket Vintage Vintage Embellished Embellished fxxXTq
Button 8 Krave Black Fur Frakke Størrelse Yell Med Wow 44 Long Trim Down

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fjærvægt Black g18 nksey ​​ Champion Kvinders Xl Hættejakke Isoleret FUnPWZOq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Button Milly Frakke 2 Green Størrelse New York Jacket Original Up Forest rPwPXqa Hooded Long Outwear Thick Fur Pels Jacket Mink Luksus Sz Kvinders Warm Winter wq8RIRBx