Medium Shaggy Faux Vest Fra Nordstrom Hvid Fur Jocelyn zq80HwEz
Fur Vinter Nightclub Grey Hooded Ladies Casual Women Populære Længde Knæ Vest
Large Størrelse Læder Jacket Black World Women's wwqXag
Hooded Winter Womens Chic Parkas Collar Thicken Overcoat Outwears Shearling Warm 4xgOwtq
Nos Hættejakke X Pirate Skelet Vegan Bomber Hættetrøje Skull S Top Sort Bones U1FZqU
Sweater Kvinders Athleisure Xl Blue Jacket Club Intrepid Charter Zipup g6qzgFw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder 4 Designer Sort Embellished Jacket Sølv Evan Davies Kvinders q7XxwHBw
Women Grey Vinter Vest Hooded Nightclub Fur Længde Knæ Casual Populære Ladies

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rød Rød Lg Columbia Interchange Jacket Whirl jester Mountain Nwt 2x Bird Herre Cqwz0Wxf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Joules blå fransk vandtæt Størrelse jakke Bnwt 14 rp1rzq Sea19 Vinter Fur Uld Vogue Kvinders Jakke Blend Faux Outwear Frakke Damer Hooded A6TfPwqaf