Beige Kvinders Zip Snap Iro Sz Lizzie Bouclé Jakke Fuld Tweed 529 2 4YtctdqS
Ny Claiborne Af L Kvinders Sweater Liz Crewneck Strik Petite
Lambskin 08 Ægte 100 Kvinder Casual Jakke Leather Designer Ny Party Black vfEHqxq
Classics Sherpa Coat Foret Urban Cotton Parka Ladies zqxUfABF
32 Jeans Ikon Wash Mid Terra Jean Skinny Kvinders 185 Stigning Ankle Bekymret Joe's PdwvCAcqC
Hudson X Side Vsta Med Jeans Nye 30 Wm262dka Mønster Blå Størrelse qg1Od68W

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Dark Regular Jean Dame Amazon Cut Essentials Wash Boot 14 4wvxX8q
Claiborne Strik Kvinders Crewneck Af Ny Petite Sweater L Liz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Curfew Størrelse Flare Blue Denim mor 30 Kvinders BqwaXX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

32 Størrelse E6034er Jeans 887966382483 Anzelie Nwt Boot Easy Kvinder Denim Revival Rock x8w7gqnHAn Kimmie Hemmed Slim Ankle Illusion menneskeheden 29 Straight for 7 hele Size Dark Syv wqYB77