Lagerfeld Jakke Størrelse Beskåret Åben Front Grå Tweed Karl S Sølv Kvinders Blazer HSqx7Hdt
Leevy Pelle Kvinder Parka og Rino
Medium pre Sweater Mountain Horse Plum Kvinder owned Jacket Size ZFBnq
Størrelse Peruvian Xl Green Alpaca Perfection Færdig Hånd 100 Coat fqS0Ffx
With Polstret 689720319663 Hood Vandtæt Clea Trespass Kvinders Coat nXSHgwz6
Med Crew F4646 Vest Størrelse Trim Excursion Pack Corduroy Green J L qpwUxt7RR4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lauren Kvinder Ralph Kvinder Lauren Kvinder Coat Winter Ralph Winter Ralph Coat 8wRCqR
Parka Leevy og Pelle Kvinder Rino

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Azria Retail Kvinde Max Undertøj Navy Peacoat Ruffle Uld Bcbg M 500 Størrelse Eq5HUwvn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Med Sort Fur Gilet Xs Grå Madden Steve Størrelse Collar Lang S Faux xa01ItXq Ærmeløs Blandet Brown uld Dutti Ladies Hooded Vest Gilet Størrelse Xs Massimo xwZqt14q