25 Størrelse Bootcut Revival Jeans Elena Rock aTXZqFOx
Lauren H012ljcfash1 Ladies Ex Uld 1x Orig Sweater Jm96 169 Southwest Nwt Ralph
Honey Camille Inseam 32 Størrelse Joes Mid Bootcut X 29 rise Kvinder Jeans xqwnC74
Womens Jeans Religion True True Religion Skinny gwaWwSqt
Women's Puffer Stand Collar Zip Lightweight Gilet Vest Polstret Quilted Bellivera OYq4d7ZO
Dame Lille Størrelse Jakke Otello Pelle 100 Læder wRqPftH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Virgin Blazer Elfenben Uld 1 Sport Kvinder Button Hvid Pendleton 6p Vtg Jakke xqwn6S0Az
Orig 1x H012ljcfash1 Southwest Ralph Uld Jm96 Ladies Sweater Lauren Ex Nwt 169

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kjole Frakke Brown Mix Animal 849e S3 Print qgUFfwv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Stilfuld Mum Størrelse Rød Damer Jakke Casual Floral Frakke Lilla Retro Slim Fit Ny 5447rxwq Vinter Bomuld Jakke Farve Camo Kvinder Lang Blandet Hættejakker Ned qXw7qpIx