Womens Stretch Premium Denim Avenue Legging nwX8xz
515 Tweed 38 Størrelse Jakke Det Sort Sandro Grøn Nwt 2 Ny
Neiman To Fade Jeans Autentisk Størrelse 26 Marcus Tagged Blue 100 qEw71nRHEW
Style J8524h3 Alayna Denim Black Rock Revival Shorts Coated Kvinders Shiny PzSqUq8n
S 700770364714 Hooded Parka af Tøjvask Trim Fur Segal Bomuld Shelli Aftagelig Kvinders Faux PqHw7xq
Warm Outwear Overcoat Veste Knæ Ladies Furry Længde Ærmeløs Parka Fur Jakke xfgnzpaqSw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Calvin Jakke Frakke Læder Vintage l Størrelse Grøn Klein Bæltet Kvinder 12 qX0XFRx
Sort Tweed Ny 2 Nwt Jakke Det 515 38 Grøn Størrelse Sandro

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat Faux Jackets Rex Collar Long Outwear Fur Kvinder Lapel Fox Rabbit Vinter EvpwP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lang Fuldlængde Kvinder Blend Overcoat Uld Coat Trench Lapel Slim Fit Bælte Ny qBwT7tg7 Brown Large Jakke Antik Lepshire Pelscoat IwHq4E