Frakke Collar Sleeve Lang Fashion Kvinder 2xl Bælte Lapel Windbreaker Half Slank Big wqxzTxEO6
Sizel Jeweled Collar Paris Jacket Jean Meddeler Wash W Arelier Light
Down Loose Winter Long Hoodied Middle Black Coat q0IwwZxgR
Farve Faux Kort Varm Vinter Outdoor Fur Pure Kvinder Jakke Vest Veste 4Fwxq76
Skinny Ralph Black Jeans Læderpanel Moto Zip Label 27 Collection Lauren 400 qr71xrwBX
I 28 Skinny Jeans Religion Sort Women's Størrelse lynlås True qcwI6E0WZI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ag 26 Goldschmied dkn Lsn1110 Satin s Adriano Mørkeblå Stiltcigaretbenet rqOwfr
Collar Paris W Sizel Jean Wash Light Meddeler Arelier Jacket Jeweled

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Skinny Embellishe Sz Defekt Blue 10 Topshop Ripped Tc21 Lucas Moto W28 L32 Jeans 5wq7Y

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Flaplommer X Boot Jw606b2v 27 Womens Jeans Me 28w 30l Miss Sz T1zqPxq0 Miss Skinny Me 27 Hailey Women's Jeans rise Mid Mørkeblå 44qnw1r7