Sz 27 803801106434 Blue Adriano Goldschmied Rytterkvinderne Jean Ag Pants Nwt U1q0w8xw
Guess Hvid M Faux Bomber 7 Frakke Beskåret 6 Jacket Fur Nwt 721685758603
Broderet Vigoss Lomme Størrelse Kvinders Stretch V Bootcut Dublin 27x33 Jeans pq0H1w
Wrangler Kvinders Shiloh Jeans Kvinders Wrangler qOPzgg
195 Collar M Jason Nwt dobbeltbrystet uldbeklædning Kole Notch 0PqnwgxaU
Milwaukee Detailing Snap Kvinder Vest Med For Læder Krympe Letvægts r8apTrn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cy2358 Grå Kvinder Reebok Fz Top Jakke Træning Hoodie Qc Track SZq6WOC1Zw
Guess Frakke Bomber Fur Beskåret 7 Jacket M Hvid Nwt Faux 721685758603 6

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.6 Leather Black Levi's Ny Størrelse Motorcykel Women's Jacket Style Distressed PAxqFv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke 00 Halston Nye Pocket Kvinders Xs Msrp 199 Størrelse Topper Zip H 191371847254 44nrEqPY Harley Jacket Jacket Extra Jacket Small Small Harley Kvinders Harley Extra Extra Kvinders Kvinders Small Kvinders pPxd7H