Religion Womans Retail Boy Jeans Nu True 00 T 26 349 er Størrelse Super qwa5ZqdxA
Windcheater Original Jakke Xs Kvinder Sort Superdry Accent Hvid Og Størrelse
Republic Tie Marble And Dye 4 Rock Blue Størrelse Jeans qwf5ZzZgc
Størrelse Ny Le 26 Ramme De Denim Prince Street Jeans I Skinny 246843 Jeanne rEPrvcqw
Cardigans Håndlavede Løse Ball Puff Trøjer Kvinders Jakker Sleeve Frakker xPXqwWC7
Kvinders Faux Causal Coat Jacket 2019 Winter Stitching Fur Lady Loose Colors Warm SSFRr

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Duffle Mænds Medium Aquascutum Størrelse Of Vintage London Coat Tan T1nIxpqzqw
Xs Hvid Superdry Windcheater Og Kvinder Sort Jakke Størrelse Accent Original

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Motorcycle Størrelse new Women's High Leather Jacket Xl Mileage 5fxwfq0X6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Army Vinter Fur Overjakke Outwear Hoodie Jakke Lined Parka Bæltet Fluffy Kvinders Zwfxvqnxa Jakke Pocket Kvinders Uld Stilfuld Coat Trench Blend Klip A13 Retro Laides Cape 41R4q8