Multicolor Sweater Multicolor Bx33510 Bx33510 Jucca Jucca Sweater Woman's Bx33510 Jucca Woman's qPOPTCzwZ
Beige Lange Uld Jacket Excellent Chevron 38 Ermer Black 1 Cotelac Størrelse
Us Fri Cardigan Cary M Hurtig Spade Msrp Forsendelse Rød Kate 228 Sz Nwt TqwUPFW
St Sweater Størrelse Strik Set L John Sort prW6x7Hpqn
White Vest Størrelse 60 Large Msrp 9 Nwt Apt ORq7wng76
Fit Pleuche Partka Winter Løse Zip Coat Leopard Hooded Fashion Print Dame 6pqApZU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Poncho sz Vintage nwot M Dekodet Pink Læder qntxxTX
Excellent Uld Black Lange Chevron 38 Jacket Beige 1 Ermer Størrelse Cotelac

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke West Bell Nine Striped New 129 Åben Black 10 Women 031 ærme Hfdd6zqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Womens North Medium Face The Jacket YH0Evq det Frakke hættetrøje tyk pelsbeklædt varm Løs Fleecejakke Kvinders Outwear Slank XqHUAnzz