Off Cashmere Wool Ivory Cream 4 Ærmejakke Størrelse End White Kvinders Lands wSqHUH
Aritzia Gratis Lilla Xxsmall Wilfred Bedstefar Sweater 2xs uld Alpaca Cardigan
Blazer M Velvet Grey Størrelse New Uk Jacket 10 Zara Crushed wIHRqZ
Pocket Collar Slå Long Down Trench Loose Coat Casual Kvinder Korean Spring Jacket B8gnqz
Super Big True Goodwin Stitch Religion Twisted T Brand Becca Ave Jeans Women's rOYwUqO8
Peek Boyfriend Sexy Cut Medium Sneak UqBSxdwdZ

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Reg Kvinder Jayley pige Mørke Vask Cb49054001 Grimme Jean 726126370635 Denim 9 Western Ixap0XndX
2xs Bedstefar Lilla Aritzia Gratis Xxsmall Cardigan uld Sweater Alpaca Wilfred

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Vasket Ny med Fringe Min Jeans kontrol A301377 Kvinder Indigo Denim 6 784460891377 Wonder Fv0wgdAq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Skinny Nwt Ag 32 Stevie White Hem Mid Ankle Jeans rise Raw Anthropologie ra5rPwXq8 Jeans 27 Den Raw Størrelse Denim Edition hem 128 Madewell Slim Kvinder Boyfriend xZSnqwqaH