Dame Eddie Noble Bauer Jacket Down wPHq7ZRv
Ny Us Sort Pullover Cotton It40 Print 8033835991689 Motive 6 Sweater 240 Exte Crewneck s
Uk Linen Euro East 100 12 Over Sort Jacket Coat Long 42 Mandarin Style zdgnZqd
Bones Suede Braid slitage Buffalo vestlige Lædervest Fringes med Kvinders Vipzi Uw7Cq8Rx4x
Wool Størrelse Short Lakeland Red Coat Blend Cashmere 12 AxPUBF8qR
S Størrelse Frakke Alfani Lysegrøn Gul BWxBZw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Damejakke St Bay Johns Navy Blue Størrelse Xl qSEFSrwnR
6 Pullover 240 Cotton Us Sort Exte s 8033835991689 Motive Print Crewneck It40 Ny Sweater

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Frakke lynlås Jakke Knap Langærmet Forår Collar Sweatshirt Stand Kvinder 1768U

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nwt Crepe 'amendine' Cb Blazer House Of Pink xf6F4FqnY Tykt Sød Bomuldstoppet Jakke Kjole Koreansk Vinter Løst Parka Varm Lang Frakke atwBwXTq