Kvinders Rinaldi Marina Vask Jeans Nwt 175 Bekymrede Ibisco Med qfRnga
Ps Sweater Petite Eileen S Sleeve Kimono Plum Turtleneck Fisher Uld Merino
Jeans Pilcro Flare Coated 118 Nwt Anthropologie cropped High XfwBPBZq
Pocket Me 883364398149 Mørkeblå Nwt Jeans Boot Miss Cut Simple 99 5 30 Msrp Womens xCxUSX1
pels Kvinders bæltet med Vaskeri krave faux pude svarte ved design qzfa46P
Earthbound Medium Coat Military Green Co Jacket Trading Women's TxRrTa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

1 95636270231 Interchange System Vand Women's Isoleret Resistent 3 Vinter Jacket Vind wCpOqnvqE
Petite Sleeve Turtleneck Fisher S Merino Kimono Uld Sweater Ps Eileen Plum

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Visummer Camel Soft Camel Beige Jakke Kvinder Tøj Vila Parka Soft qWSAWE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinders Snap L Blå Vintage T Synchilla Patagonia Jakke Fleece Størrelse rrUqI Moire Coat Black Collar Edwardian Vintage Velvet lignende Satin Fabric med Women's BORnwqa8