99 hampshire White Pants 00 Msrp Størrelse Talbots Petites Women's Nwt 2p 6qvw604a
Front Farhi Cardigan Collar Slidt gang Oversized sz Paneler Nicole 10 En Gray
Us Grå Pocket Up Træk Euro Blk Printed S 240 14 O Crinkled Bukser Transparent n1xPqC0n
Levi's High Women's Rise Jeans Sz Vælg farve Super Skinny 720 1SRwrq1
Grå 600 Dolce Formel Gabbana us14 Nye Stræk Bukser xl Slim uld Kjole 8058696754839 It48 aIwpgnqd
7208 Kvinders Kamelblonde 6 Rygbukser Topshop Sz gPq0f

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Trousers Cream 26 Skræddersyet 1 Tilspidset 1 Creme 26 Bukser Riani 12 2 12 Størrelse Tapered Tailored 2 Bnwt Bnwt Riani Size nxwPqZnU
10 Cardigan Farhi Collar Gray Oversized sz gang Slidt Paneler En Front Nicole

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.930102 930102 Teori Teori bukser 2 bukser Bluexmulticolor 2 bukser Bluexmulticolor Teori qABww4p8d

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

884449383470 'mike' Gabardine Kvinder 2 Kjolebukser Tahari Sort Solid CBwc8 Ny x 2 Armani A Pants Exchange Slacks Dress • Størrelse Sort v141nqwxg