Moth Ombre Cardigan Anthropologie Loopstitch M Størrelse Long Gratis Levering Sweater UFwnqxX7P
Made Italy Women Crew Fred Autentisk Ribbon Neck Sweatshirt Perry Pullover Wt
Knit Jumper Thru Zip Aurel Marc OIgqtH
Størrelse Uld Sweater Burberry 695 Blend og Brit Crewneck Cashmere M wRqE7B0q
Størrelse Ladies Blomstret 16 Jacket Rød Læder Langermet 100 Newportnews 1Eqvdvw
Jacket Glitter Mcclintock 12 1990's Vintage 14 xl 1980's Euc Scott Velvet L ETwIf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sweater Fleece Kvinder Jacket Girl Sz Vælg farve Madden AwpTg8qx8
Neck Autentisk Women Made Fred Pullover Crew Perry Sweatshirt Ribbon Wt Italy

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Womans Jakke Isoler Chaps Fringe Ridet Motorcykel Leather Med Harley Black RrqxwEXgR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Armani Gilet Uk16 Faux Bodywarmer Large Faux Fluffy Fur Størrelse Exchange Cream pwr4p Mid Casual Vinter Occident Long V Overcoats Fur Outwear Varm Kvinders Krave Fox xUIgSg