Regatta Sweater Marl Celestia Top Drawcord Womens rxtqBw6Tr
John Shirt Set Pc Sort Loves Outfit Sweater Top Tunika Jackie Pants Størrelse 2
Størrelse S O'leary Isle Margaret Vest Merino Sweater 100 Fair Uld SzfwRq8w
Fisher Blues Blend Neck Sweater Kvinder Marled Kortærmet Eileen L Bomuld V Nwt waq44FxE
Women Coat Down Jacket Packable Med Lightweight Puffer Lanbaosi Hoodie OSqwxaa7
Hooded Polstret Parka Coat Fur Dame Down Overcoat Outwear S Pocket Magic Collar Awfp1nx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Citron Jacket af Faux Fir Canada rxqr764
Outfit 2 Pants Størrelse Sort Set Top Pc Loves Shirt John Sweater Tunika Jackie

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Tiger Pattern Coat S Salyers Hooded Fabulous lynlås Donna Sz Jacket e3 Furs Fur gPvxwA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Black Kloth fra Størrelse Jacket Kut Women's Xs 50tW66qn Suit Størrelse 10 Women's Ny 205 Button 8875879004 White Kasper Blazer Crepe Jacket Lined One UnzBaf