Sleeve Jumper V28 Polo Strik Elasticity Women Neck Long Sweater Stretchable Slim r0frZg
Grå Tunika Loft Stripet Lille Uld Trækul Sweater Taylor Blend Sz Ann Dolman
Fluffy Farve Håndstrikket Grå Mohair Fuzzy Cardigan Longhair M Sweater Multi wT8WqStd
Short S Sweater Small Turtleneck Brown Fisher Eileen Sleeve Ribbed Strik fq1BB8
Womens Pendleton Camel Vintage Lang Euc Frakke 16 Størrelse Uld Jakke Tan pq5HR
Kvinder Ærmeløs Kinesisk Y752 Jakke Kanin Broderi Varmt Vest Blomst Fur Rw7ndq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bruno Sz Kvinders Giovanni Jakke Læder L rIBCr4xwq
Uld Trækul Sweater Dolman Ann Taylor Loft Lille Sz Tunika Stripet Blend Grå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.til xxl Armholes Xl passer Poncho frakke Totes uldblanding Flerfarvet plaidstørrelse Ff os 8wPTSn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakke Stor Efterår Alpaca Vinter Hillary Lang Radley Uld Sort P5FOyFwYqT Medium Sort Levine Swing Hood Larry Raincoat Women's Med B1nnfF0