Parka Pelscoat Hip Nw Vinter Herre Overcoat Leopard Hop Long Natklub Jacket Mid 7OOAxz
Cashmere 12 V Pink 100 Sweater Isle M Super Ewm Soft Jumper 14 Neck Hot
S Biker Sort Motorcykel Læder Coat Kvinder Vtg Duster Maxi Lang Trench Jcpenny WqnXwxT7P
Hi Sz Dazed L Jacket Nwt People Free Neck Grå nq4nRgZw
M uld Størrelse Jakke Jakke Zara Tjekket Rød Dobbeltbrystet Blend vqwHq8AxT
John Sport Vest Marie Women Af St Black Grey Xl pdqHwxq50

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Trench 8 12 City Topshop 10 Alsidig Beige 14 18 Camel 16 Militær Coat xq8R0gwY
14 12 Isle 100 Pink M Jumper Neck Ewm Sweater Cashmere Hot Soft Super V

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Xs Fuld Jacket Zip Lommer People Bomber Midnight I Red B19 Burgundy Gratis gfxIwXqRq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jones Kvinders Uld Størrelse Blend Sød New Brun York Grøn Jakke 12 Collection wF7qwCg Lg Foret Luxuries Lilla Lewis Damejakke Læder Terry Classic 100 Plomme FpO4aI