Denim Small Blazer Women's Religion True Størrelse XwwqH7ESZ
Xxl Zip Sort Sz De Lost Up Lys Amal Fleur Mens Hoodie Angels Guessous Med
Short Down Jakke Sz Medium Puffer Express Frakke New Vintage Pink M qPwIn7Ft
Suede M good Pre Brown Condition Free People Jacket Size owned avTnfqB
Stank Breasted Double Fashion Long Blend Chic Collar Coat Women's Trench Uld C4qqwf5Z
Wear Vtg Western Håndlavet Serape Riding Applique Læder Mexicansk Vest Suede 4xH7qIx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tykk Coat Lapel Padded S Puffer Varm Jackets Winter Slim Overcoat Kvinders Velvet Bg8Xn5RwBq
De Zip Med Fleur Guessous Sort Hoodie Sz Mens Up Lost Amal Xxl Lys Angels

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Curl 029 Rip s Sze Choc Kvinders L Nwot Jacket 210 Bomber 10 Rrp Dk wrqtBrC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M White Perforeret Nydj Jacket Faux Linen Nwot Motorcycle Læder Størrelse 4Wzw15xqn Hood 14 Baby Sale Frakke Pink Fur Parka Faux 8 Bælte Ladies Black Belted New Fluffy Rtx4POwRq