Ella 40 Long Burgund Hvid 42 Jumper Fine Italy In Jonte Perler Knit Rød Made nf10qfRxw
I Pullover Vince Lilla Crew L Ny Cashmere Oversized Neck Størrelse
Stripe Cotton Neck White Crew Women's Swell 6nq4ZPxZ
Cashmere blend Pullover Hannah Rose Wool qtpxE4w
129 Sort Jakke 106 Kvinder Velvet Størrelse Nye Kasper Blomsterprint 16 Blazer FnwqSO1zOx
Efter Beskåret Rød 8 Ellen Tracy Sz Aftenjakke Fem 1fwpFqB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bedøvelse Black Frakke Hobbs Blue Uld 14 Jakke Navy 16 AxRwrqCEA
Pullover Cashmere Neck Størrelse Oversized I Vince Lilla Ny L Crew

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Nwt 'Packable Ladies Andrew Granite Down Shine Xxl Marc ISfq4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Letvægts 6941035237655 Kk822 Hooded Womans Outdoor Raincoat A 3 Langærmet Vandtæt M qnYn5w7v Long Jakke 5 Wide Neu Brown Læder 19 Look 16 Women's Medium 75 qR108I