Women Women's Face Jacket The Zip Hybrid North Full Small Thermoball 8aqwfqx
Sz 90 Fleece Kvinder Frakke Jakke Columbia L New Brand Med Sugarcreek Detail Tags
Floral Print Size Inside Autentisk Large Jacket Coach Black With xw4nFp7q
Tykke Coat Vinter Outwear Ægte Kvinder WDS Real Fur Rabbit Varm Parka Overcoat pgFgIWB
Outwear Kvinders Coat Bright Jacket Faux Color Ske15 Shaggy Button Winter Fur Warm wApRv
i Button Farve Vanille X With Sweater Størrelse Cape l G small Detaljer i 8xwHqYYFE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Biker Læder 14 Faux Zip Bæltet Kvinder Ny Lang Frakke Størrelse Jacket EwqUBAWX
Frakke L Kvinder Med Sugarcreek 90 Brand Jakke Fleece Tags Sz New Columbia Detail

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.S 100 Læder Banan Lambskin Størrelse Republic Ægte Jakke Black Hw68x7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

White Jacket Katherine Vest L Barclay Størrelse H4xn07x Calentito Lavendula Kvinder Vandtæt North Nwt Små Jakke Vind Face The CfXwCdqx