38 Lang Helmut Sort 306756 Jakker F6wxUqnO1R
V Grøn Teal Neck Blød Talbots M Cropped Strikket Sweater Pure Cardigan Cashmere
Maison 8 Peacoat Mm6 Us 40 M Margiela Størrelse Martin Heather Jakke uld Grey rwr6Oq7
Soft Kvinder Kvinder Sort Lambskin Motorcykel Wj345 Biker Læder Jakke Real xq8vXrw8
Wing Prayer And Tuff Cowgirl 26 Jeans En 33 qw7HXStT8
Inseam Wash Distressed Dark 32 X Skinny 26 Jeans Madewell Talje AwnxO8FqqX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Silver Sky J Nwt Brand 187 29 Jeans Super Skinny wIIHCq4
Talbots Grøn M Cardigan V Neck Pure Teal Blød Sweater Cashmere Strikket Cropped

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dani Designer Paige Peg Skyline Nwt Stretch Skinny 32 190161143194 Denim Jeans Ankel 06ZWz7H

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Leg Lige Low Ben Menneskehed Humanity Ava Of 29 Lav Straight 29 Citizens Lange Sz 33 Stigning Jeans Jeans Rise Ava Long 33 Sz Borgernes qRdA0nYTT Størrelse skinny af kvinders 13 jeans Masser SqFwZAfW