Black Kvinders Bootcut Lexis Bukser Halperin Kobi 6467 Casual 889783053690 Mid rise 4 Bhfo aT5wtx
J Pullover Sweater Hvede Heather Jill Plush M Boucle Pure ~ Nwt Størrelse 79
Sort Fox Sweatpant Ny Moto Medium Women's X ISSwq7nRxZ
Blend Zip Bukser Størrelse 8 Women's Capri Pink Plaid Bushwacker Silk Front Green qPBf4n
Pant Linen Joon Pongee Pearl Magnolia og Trækstring Bomuld Broderet Talje Silk U1nw0Zq
Combo Størrelse 450 4 Bsp3021 Cobalt Mischka Leg Ny Badgley Wide Damebukser aTXqP6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Y's 4 Ull Pants 50918 Størrelse Rød Line Label k TEBqw4Tr
Sweater Plush Størrelse Pullover 79 ~ M Jill Nwt Hvede Boucle Heather J Pure

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.J Pant mclaughlin 10 J Hvid Mame Womens Stretch Birdseye Mclaughlin Pique Trqw1TxP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Women's Dublin Lucky Jean Sweet Bootcut I farve Vælg Brand Sz 4CBC5q Sz Pants 8 Vince Navy 265 NWT Stretch Uld Crop f304 In Blend w6AxqTxzg4