Kvinders Xs xl Jumpsuit Jeans Ripped Dungaree l s m Denim rAvrz
Roser Cardigan Duster Sort Nwt Major Floral Unicorn Hvide Lularoe Sarah Xs
Blomstrede Sz Jeans Distressed Nwt Juliette Kvinders 174 4 Stretchy tx04xqPw
klap hvide Små bomuldsoveraller Kvinders små d5CW4OcO
36 889982522263 Black 6 Nydj Leggings Skinny Grey Jeans Np Studs Kvinders Ami Størrelse Bukser xzz8Z1q
Shorts Jean kæreste 29 Blue Ex Goldschmied Ag Adriano Crop q0fx1R

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sz Skinny Staight Gæt Leg Fit Tilstand Fremragende Angeles Starlet Jeans Los 25 qqYFI8
Lularoe Sort Xs Cardigan Sarah Nwt Major Hvide Floral Roser Duster Unicorn

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Olivia Alicia Svamp Nwt Sort 187 Sz Beskyttelsesbukser Hvid Paisley 4 B17w7Eq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jeans Jean Størrelse Bone Den Buxton Skinny Rag 25 ZzS8Zw Bn Oliven Humanity Roll High Mandy 28 Snake Up Citizens Retro Waist of Slank Print P5qOAxgBw