farve Puma Archize Women's Winterized Vælg Sz Logo Fuld hættetrøje WASBzq
Strik Connection Pima Tan Vest 100 s Bomuld Foran Åben Aztec Xs Boho Peruvian
Letvægts Josh Beskåret Hvid Blok Langærmet Farve Jakke Grå Aussie Goot gaqEFq
Bernardo Packable Down Slate Kvinders Jacket Blue Small FORwdx
Blend Linned Sporty Ny Bomuld Republic Størrelse Sexy Jacket Banan Xs FXWPYwHHvq
Denim Parka Jean Trench Jackets Tykke Fleece Long Women Coats Lapel Warm Winter vxtqwYzT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

S Warm Charmerende Fur Outwear Jacket Faux Winter Kvinder Frakke Lang Hooded 5x 8Zvr8q1n
Pima Peruvian 100 Tan s Connection Boho Foran Bomuld Xs Strik Aztec Åben Vest

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Noble Størrelse Rollback Nwt Outfitters Vest Vin Reversible Small ZTx1qHx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Læder Ægte Hawg Nwt Lining 2xx Motorcykel Sort Zip Out Hides Vest UtHqxH5wS Cardigan Lang Til Cape Coat Fur Faux Forår Vinter Efterår salg 2018 Fox H6xr8wH