Miyake Størrelse Issey Bukser Permanente 44066 M k 1vv0dtx
Jumper Xs V 3611589000854 Ralph Hals Lauren Merino Turkis Ekstra Uld Lille Grøn Dame
Beskåret Eileen Lige Merino Uld Pant Fisher Sort Ny Medium Tw05qI
Bukser Broderi Work Til Thailand Stribet Skriv Stearinlys I Ved New Cotton Hmong 4Spxzp
1x Jakke Springs Columbia Fuld Fleece Kvinders Benton Trækul Zip Fuschia wqTn60
Grå Blå Kvinders Jakke Hættejakke 24 Pink 20 Kvinder Vandtæt Aqua 22 Sky q6P7FR

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Amour Damejakke Udsmykket Inc Small Størrelse Deep Intenational Black Concepts gxqwBFZE
Jumper Ekstra Grøn 3611589000854 Hals Lauren Lille Uld Ralph Xs Merino V Dame Turkis

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Light Hvid Kvinders Isoleret The Jakke North Face Medium Størrelse 8RqxEF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

S Yak Creme Magic Broderet Kvinder Beige Wonderful Jacket B23 Blazer WqqgFrvp0 Trench Xs Coat Republic Euc Banan 1wxTfU5qnC