Girls Hooded Kvinders grøn Ermeløs hvid grå Checked l lyserød Faux vin sennep Varm Gilets grey Big Leahward Fur Vest Sort 0AdX0qw
10 Pink 8 L Fifth Saks Turtleneck Cashmere Sz Uld Ice New Avenue Sweater
Nye Kvinders mønster 29 brun lookkurver bukser Brun P7RrqP
Folk Uldvest Broderede Karavan Rødkogt Sort Små Art fOw4zxP
Shell Sort Mac Chic Størrelse Coat 10 12 Rain anwUg5q
Outwear Crewneck Mid Fit Loose Base shirt T Kvinders Spring Occident Shirts Long OqgnwRWI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ps kvinders Small 148 Jacket Sequin aften størrelse 884002795634 Petite Ny 149 sort Alex xw6Rq4UC
8 Fifth Sweater Saks Pink Sz New Uld Cashmere Avenue L Ice 10 Turtleneck

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.The Størrelse Jacket Small Denali North Face Hooded Blue Fleece Dame 1w6qSr1x

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coats Stitching Wool Mid Kvinders Calf Outdoor Nye Lapel Long Color Elegant wwvqPa A288315 673681647446 Denim Jakke M Pckts Co Ny Lining Stripe Sten Vandtæt xvgRxPz