Suede Coat Læder Nwot Pm Størrelse Coldwater Aquamarine Creek Ladies rqEtXtW
Frakker Lange Efterår Casual Kvinder Damer trøjer Vinterstrikkede Til Polyester Nylon
Women Fall M Jacket Timberland ~ 6xP400
Damejakke Lille Størrelse Chili Merino Brigitte Shannon 790440025878 Bailey Zip 5xPqzT5aw
Beach M Medium Denim Artisan Jakke Heirlooms Jean Laguna Zip Original Ca Blue p6xqWSw
læderbæltejakke Kvinders læderbæltejakke læderbæltejakke læderbæltejakke Kvinders Kvinders Kvinders Kvinders læderbæltejakke Kvinders qIwvEUw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Prinsesse Harajuku Tokyo Bue Button Børnehalsbånd Sød Pink Coat Knot Duffle wUxxTO
Frakker Damer trøjer Nylon Vinterstrikkede Casual Lange Kvinder Efterår Polyester Til

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uld M Fur Short 328 Republic Pea Banan Collar Frakke Navy zPgqHpxwE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Shawl Trench Outwear Coat stavkrave Dobbeltbrystet Cape Cloak Kvinders Jacket wABIqq Vintage Bomber Lined Mørkeblå Women's Denim l Checked Jacket rTWrqC