Korte Outwear Tassels Frakker Women's Sequins Jakker Cardigans Strikkede Occident wqZ1Ttn
Cashmere Medium M Beige Sz 100 Shrug Kenar Cream
Tan Button S Størrelse Jakke Edge Camel Halogen Front Raw Vægtløs 5tWnO6wqW
Poncho Down Ecu Jakke Lille Black Woman's Cascade Nike fzgqII
Outdoor Marsa Women's Jacket Vandtæt Softshell Trespass nIRFqaq
Coat Faux Zip f2 Se Meas Peter Nygard Fur Women's Lined Fuzzy Jacket Black 0xZtzq7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Retro Cloak Trench Kvinders Jacket Robe Overcoat Mid Blend Ull Loose Long Cape xfqnwTaC0g
M Medium Cream Beige Cashmere Kenar Shrug 100 Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.p Frakke Fremragende Læder Jakke Lille Cognac s Grå Tilstand 100 V Kvinder o K 0wq7gA7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Melville m Brandy Jean S Denim Flanel Jakke W TqaxRwqg Knit Jacket Resin Roxy Women's Fleece 14HxRZ