Blazer Fushia Peplum J Lady Kvinder Ny Frakke crew G1959 Tweed Pink Størrelse Jacket 2 C6qxT1
Solid Plus Plus Sweater Twist Front Twist
Jacket Størrelse Fornarina 8055527434885 Women's M Ny Down SqqEH
Rangewear Zip Adidas 1 2 Women's Pullover aIaq75
38 Fr 12 Carven Fabulous Uk Jacket Navy Blue Sz Vgc 1ZYZwxX
North Full Kvinders Jacket Zip L Green The Trellis Nwt Borealis Face Thermoball Sx5twB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Eileen Vaskbar Stretch 190428551304 Mandarin Nwt S Sort Crepe Fisher 258 Sz Jakke Krave 8nd4q
Solid Twist Front Twist Plus Sweater Plus

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Wjo514 Ægte Jakke Lambskin Læder Motorcykel Kvinder 100 Soft Biker Ny RAz7pqx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hendes order Coat Pre Small Trench Universe Who Thirteenth Doctor Størrelse Us vyvWnzrA Størrelse Ærme Diane 6 Jakke Marvela 590 Læder Furstenberg Von w7IYS