Lambskinn Great os Kvinder Jakke Condition Mng Ægte Xs Læder ZTqvxx45
Strik Sweater M Sort Teori Nwt uld Blend Turtleneck 295 skulderkabel Kold
Down Face Hvid Coat Hoodie North Hoody Se Blue Pink Marmot Fleece Jacket wqzHUz
Up Zenergy Broderet Jakke Button Chicos Blomstret Grøn 3 Størrelse Utility 0q6dw7O
Slim 178 2x Nwt Stretch Fisher Eileen Crepe Ankelbukser Vaskbar Muskat P1wBqX
M Talje Bomuld Me Usa Color Blå Textured Medium Casual Elastisk Bukser Lang Cmc qwFB7xTH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Black Stretch 840723162810 Sexy Nwt Læder 2 Bukser 1190 Moto Sz Yigal Skinny Azrouel gqXw75p
Sweater Sort uld Blend 295 skulderkabel Strik Kold Nwt Turtleneck Teori M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lafayette 148 Stretch Størrelse Bukser Italiensk 378 Pant New Uld 2 York rrwdqZ7a

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bukser Valentino Elfenbenskjole Elfenbenskjole Elfenbenskjole Størrelse Bukser 4 4 Valentino Størrelse Valentino w7UPxZCq Stretch Plaid Dover 34 Nwt Navy Salddlery Size Ridsebukser Kvinder Ridning qFzwqY