Kvinder Islandsk Sort Kjole Uld Elegant 100 Turtleneck Til Sweater nXq1Cw47
Grå Kvinder Geox Bomuld Bukser As451 42
Strikket uld Order 100 Oversized Custom Hånd Jumper Turtleneck Sweater T509 YxpaSSdnW
Tunisk Økologisk Krystal Eileen Neck V Fisher Cotton Shirttail Små Blå Nwt 248 SBwZzqxS8
The Small Jacket Sz Windbreaker Urban North Windwall Udforsk Anorak Hooded Face fvr1Owxfq
Bær Frakke Uld Kawaii Preppy Lolita japansk Vinter Jakke Overjakke Style Sød qgwpTZxWxX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Quartzfreya nye Størrelser 120 lille Smokey med £ Ghost mærker Rrp CHOqU66
Grå Bomuld Geox As451 42 Bukser Kvinder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Uld Vintercoat Vintage Makoff Kvinder Pelsbeklædt InxFxqgA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Tykk Lamb Varm Fur Pullover Oversize Sheep Fuldærmet Hood Kvinder Coat P7ZXwrq7 Denim 2 Down Jean Women's W Button Western Frayed Frøken Casual Moly Jacket OvFq44AB