oversize Outwear koreanske Overcoat Løst Kvinders Hoodie Winter Pufferjakke stil qp4xwZxt
Vælg Mandie Jean Bandolino Kvinder Slim Beskæring Sz farve
Parka American Pels Nwt Coat Hood Bomber Jacket Sherpa Kvinder Aftagelig Eagle Ae raYwCIxqr
Over Button Tahari Grå Elie Snap Cotton Long Denim Twill Ribbed Jakke M Jakke wqawz8O
Suede Vest Ægte Maddox Xlarge Vintage Læder Real Ladies Brun Jakke Lined anwYxzEvX
Motorcykel 10 Jakke Crew Sort J grå Asymmetrisk Boucle lynlås qEFaxUwC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Bomber Pink Metallic Topshop Satin Sven Jacket Shiny Frakke 1wxOdTpq
Sz farve Jean Kvinder Mandie Slim Beskæring Bandolino Vælg

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Talje Neck Surplice Coat Cape Tie wTxYvnnBqP

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Outwear Fashion Kvinders Rhinestones Overcoat Hooded Faux Varm Slim Fur X767 wXRnPTqFI Xs Leather Jacket Petite Bauer Eddie Størrelse Black 8vYfwU