Warm lynlås Stilfuld Coat Kvinder Jacket Lambskin Fur Vinter Thicken Kort Outwear tOwwxCqA
Ski Jacket Vandtæt Varmt Vandreture Coat Snowboard Ny Winter 2018 Kvinder Outdoor
Jakke Hooded Perse Størrelse Cotton Dame Standard 1 Small Black One James Button w4xYqtpq
Patchwork Usa Original Baabaazuzu Recycled Exc Art WMS M Vest Håndlavet Htf Ull qUn51x0w
Woolrich Trenchcoat Plaid Bluegrass Large Ull Størrelse Kvinder Lang wXqExa
Eu Classic L Størrelse 48 Suit Milano Etro Linned qRY1RP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

John St Size Sport Petite Blazer Pink Fra Button pdaOwd
2018 Kvinder Vandreture Ski Snowboard Vandtæt Coat Winter Ny Varmt Outdoor Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.4 Burberry 6 Check London 600 Top Uk Denim Italien Spænde Us Frakke Jacket Jean KyZSXgyq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blazer Size Grå One Ralph Plus Button 190866896937 Lauren 20w lynlås Detail OqE8R4xt Læder Udsolgt Baseball Jcrew Style21999 Collection Jacket Denim Bomber Medium pwT4Hxv