størrelser ~ bjerg Tye Ved 2x Vista Dye L Jacket M S Martha Xl Ice w0X8qdq
6 315 Blazer Trenchcoat Tracy Allard Sort Ellen Kvinder Størrelse Linda Msrp
Kvinders Læder Lilla Jacket Collared Ruffled Størrelse Zip 4 Up Escada F1TCHdwSqF
fuschia Postkort Jacket s ubrugte damer Italien sort 6 Plaid sølv U Ski i cOZKOHI
Short Collar Coat Ny Kvinders Hooded Casual Fur Outwear Cotton Warm Jacket Korean qwH0x5
Lysegrå Medium Coat Coat unisex unisex unisex Medium Lysegrå Coat Lysegrå vEEqg7w4x

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakke Små Wilsons Små Små Wilsons Læder Læder Læder Wilsons Jakke wzUqERHI
Kvinder Tracy Trenchcoat Sort Ellen Blazer Størrelse Msrp Allard Linda 6 315

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Duster 12 Uld Sweatercoat Cardigan Coral 10 L Beige Long Warm Sundance Lambs vxq05wY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lam Solid Chic Long Mid Jackets Thicken Coat Varm Winter Fur Luksus Kvinders OS5qTnFw15 Cloak Blend Jakke Uld Hvid Stativ Broderi Kragen Casual Frakker Retro Kvinder qnTRIwAZw