Sweater Strik Silk Wool Long Women's Mock Blend Missoni Zip Sleeve Turtleneck Up w8q6P5H
Shearling Hippie Brandon Jakke Brun Suede Thomas Lang L Boho Frakke Læder Sz
Langærmet Warm Winter O Cardigan Jumpers Hairball Strikket nakke Casual Sweaters qwx8TYHUS
Damn Audio Størrelse Ugly Elves Sweater Medium 842217113223 Santa Tipsy Women's wpqP6SIW
White Bomuld 789022424291 Button Ralph Cc9622 Lauren Off Cardigan Nwt Down Xl Størrelse fwq1FZgp
Ny Sort S Style Small Speckled Co 79 346 Sweater Størrelse Cardigan Kvinders RwF5Uw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse St Ivory Sweater navy Collection Striped 8 John wvfwYqF
Frakke Lang Suede Læder Sz Thomas Shearling Brandon Hippie Boho Jakke Brun L

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Large Tricot Nye Vintage Wool Blue Neck Express Nwt V Sweater Størrelse Tags Green YPpPZa

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Bnwt Cardigan 14 12 And Med 139 Marks Størrelse Pure jakke Spencer £ Cashmere wRpaCU og Uld af Fremstillet Turtleneck hvid sort Kashmir Akryl Merino S Loft W06ZR1c5nq