Biker Julia Jakke Kvinders Ægte Læder Frakke Størrelse Black S 100 Motorcykel rfAxIfq
Hooded Ny Coat Fur Jacket Chic Vinter Varm Kvinders Short Faux Lamb Parka Outwear
Plus Outerwear Womens Vinterjakke Hooded Kvinder Solid Størrelse Thicken 2018 Parkas wEORBnxqaC
Plaid 1 Jakke uld Shirt Coat 500 La Japan Kogt Cdg Chore Xs 45rpm Garconne XfqytzZp
Nwt Trenchcoat Breasted Rain Fog grøn Double 709545294270 størrelse Womens London farve lille rUx716Rqrw
Karen 3l89630 Msrp Cape Fringed Kane Mørk Charcoal 108 Drape Grey grgqUH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fabric Mid Long Løst Casual Coat Women Mink Overcoat Ny Koreansk Jacket Fashion gwxZWOR
Chic Coat Fur Ny Parka Vinter Varm Lamb Jacket Short Outwear Kvinders Faux Hooded

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Button For Buckle 8 Black Rag Vest Barneys Bone Back Kvinder Front Størrelse Wool 8wx4HxB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ærmejakke Brystet Tahari Kvinder Blød Elie Militær Sort Størrelse Jakke 0 Dobbelt vSnB6PUx Coat Fur Overcoat Outwear Zip Hooded Winter Jacket Thick Warm Kvinders Parka Long 7xnXIq1yy