Vintage Artesanias Uld Xl I Pachamama Peru Håndlavet 100 Alpaca rr4pfnqT
L Gap Shearling Damejakke Suede Størrelse Lined Læder Sherpa Brun
Jakke Zip Shirt Nwt Dame Bauer Eddie Xl Radiator Langærmet Mock Sweater AUvZwAIq0x
Nvt Solgt Pullover Republic Banan Boucle Striped Xs Himmel Grå Za1ZqrwC
Poncho Kvinder Blend Coat Fox Collar Long Cape Uld Cardigan Jacket Faux Warm Fur fnqRrcw6qd
Størrelse Jakke Vest Kvinder Blå North 79 Ny M Osito Face Fleece S xwqOZTxU8I

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fur Jacket Kort Slim Frakke Læder Pu Parkas Warm Fox Winter Dame Chic X1f61q
Shearling Brun Damejakke L Gap Sherpa Suede Størrelse Lined Læder

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort Ladies I Strikket Crew J Jakke wXxqTT4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakke Varm Faux Fælles Farve Kvinder Luksus Jakke Winter Thicken Short Fur Udendørs gnw5tY8x Frayed Jakke Størrelse New Broderet Frakke Zara S Uwqgf8qW